WAT USA

Начало | WAT USA

Work & Travel USA е най-популярната програма за културен обмен. С нея годишно пътуват хиляди студенти от България .

Изкарайте до 20 000 лева за едно лято със Студентски бригади в САЩ .

Всеки един студент редовно обучение може да се включи в програмата на Студентски бригади в САЩ.

Така за виза ще могат да кандидатстват студенти от 1-ви до последен курс на обучение, стига да владеят английски език на средно или по-добро ниво.Освен това няма ограничения и в степента, в която студентите се обучават, така специализанти, бакалаври и магистри могат да станат част от най-популярната програма за културен обмен.

Гаранция за нормалното протичане на Вашата студентска бригада в САЩ е фактът, че всичко това се организира от оторизирана от американско правителство организация, която Ви наблюдава и помага по време на целия престой. Абсолютно са изключени всякакви възможности за злоупотреби с вашия труд и желаниято Ви за пътуване.

"Студентски бригади в САЩ" работи с една от най-големите спонсориращи организации в САЩ, която разполага със десетки работодатели в различни щати. Затова само при нас Вие можете да изберете щат, вид работа, стартова и финална дата на програмата Ви съобразно личните Ви планове, Кандидатствайки при нас Вие получавате пълно обслужване не само до вашето заминаване, а и по време на престоя Ви в Америка.