Работа

Начало | Работа

Има няколко начина, по които можеш да си осигуриш работа за следващото лято. Колкото по-рано го направиш, толкова по-добре - ще имаш достатъчно време да подготвиш документите си и да вземеш виза сред първите.

Вземи работа за следващото си Work and Travel лято още през Декември на първите срещи с американски работодатели.

ДИРЕКТНИ СРЕЩИ С АМЕРИКАНСКИ РАБОТОДАТЕЛИ - JOB FAIR 

Това са срещи, организирани от Нас , на които идват големи американски работодатели, за да се срещнат със студентите и подпишат договор. Обикновено това са компании, които имат нужда от много служители за лятото – хотелски вериги, увеселителни и национални паркове. 

Premium Placement е подходяща опция в програмата за участници за първи път, за хора, които пътуват сами и искат да намерят нови приятели или за големи и шумни компании, които не искат да се разделят дори и по време на лятото; препоръчва се на всеки, който обича да експериментира с нови дестинации и/или различен тип работа, за всеки, който търси сигурност с проверен работодател, свикнал с работата с чуждестранни студенти.

Избирайки опцията с осигурена работна оферта, ти избираш:

  • Възможност за среща с бъдещия ти американски работодател 
  • Подробна информация за предлаганите оферти и дестинации
  •  За разлика от другите фирми, ние ще ти предоставим пълния списък от работни оферти, които нашият американски партньор предлага. Eкипът ни  ще бъде до теб, за да ти помогне да избереш най-подходящата. Системата се обновява всеки ден и се предоставя абсолютно БЕЗПЛАТНО!
  • Среща с американски работодатели или т.нар. Job Fair. Срещите с работодатели ти дават възможност да попиташ за подробности за всичко, което те интересува.